Info en aanmelding dienstverlening O.P.A.

Bedrijven, scholen en instellingen in Sneek kunnen zich aanmelden voor de dienstverlening van OPA voor het ophalen van papier en karton. Via onderstaande link kunt u onze prijslijst en voorwaarden downloaden. Hierin vindt u een overzicht van de verschillende abonnementen op basis van drie afhaalfrequenties. Tevens zijn hierin de voordelen voor u op een rij gezet. U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier te downloaden, en in te vullen en bij voorkeur als PDF te sturen naar ons algemeen e-mail adres zoals vermeld op het aanmeldformulier. 

Uw abonnementsbijdrage wordt besteed aan goede doelen. Hieronder vallen lokale kerkelijke, culturele en sociale instellingen, (sport) verenigingen, stichtingen en organisaties in Sneek. Een deel wordt besteed aan organisaties die zich inzetten voor internationale humanitaire noodhulp. Zie onze pagina “Goede doelen” voor meer info.

Jaarkalender 2024

Met de code die u ontving na uw aanmelding of wijziging van uw abonnement kunt u in de OPA Jaarkalender bepalen wanneer wij bij u langskomen. U kunt de jaarkalender via onderstaande link inzien of downloaden.

Hieronder is tevens de Jaarkalender 2024 afgebeeld